hulpbijconcentratie.nl

Blog februari 2017

  Kans op dyslexie door leesmethode (2017).

   Blog december 2016

    Blog november 2016

     De klant uit Rotterdam

     Tijdens mijn callcenter werk gebeurt het volgende: een klant vertelt dat hij van Rotterdam, waar hij werkt, is verhuisd naar België. Hij wilde zich daar aanmelden bij het ziekenfonds en werd verzocht met ons contact op te nemen voor formulier X om de verhuizing te kunnen regelen.

     Terwijl ik hem aan de telefoon heb en naar hem luister, zie ik de verhuiswagen voorbij rijden, ik zie Pernis, ik zie een villa met strak gazon in België (belastingparadijs) en een modern, hoog en strak kantoorpand. Vliegensvlug schiet door me heen, dat ik te maken heb met de e-learning buitenland module, die zo moeilijk was met al zijn sooorten formulieren…

     Tot slot vraag ik mij af waarom formulier X, waarom geen andere....?

     Ik raak in de war, voel stress vanwege de beoogde module (dopamine naar armen/benen en dus niet naar hersenen). Ik weet het niet meer……….

     Dit is de praktijk van de denkwereld van de beelddenker. Dit overkwam mij.

     De baan raakte ik kwijt. 

      

     Wij zijn niet zozeer anders,de rest is alleen hetzelfde.